1 juli 2014
hisse
Door
hisse

Evenementen planologisch vastgelegd

Evenementen moeten planologisch worden ingebed.

Dat gaat niet zomaar, daar komt wel het een en ander voor kijken.

De regeling in de APV kan niet een op een worden overgenomen, aangezien de APV regeling is gebaseerd op de handhaving van de openbare orde en het bestemmingsplan bevat ruimtelijk relevant gegevens.

Een overzicht van de jurisprudentie heb ik in een artikel neergelegd: Planologische inbedding van evenementen in het buitengebied

Dit artikel is ter publicatie aangeboden aan het tijdschrift PRO van Sdu. De afspraak met de redactie is dat, als het artikel wordt geplaatst – daarover zal ik zo spoedig mogelijk berichten – ik het artikel 14 dagen na publicatie op mijn website zal plaatsen. Voor informatie kunt u mij nu natuurlijk wel benaderen.

 

RUBRIEK: Nieuws
TREFWOORDEN:

Reageer