20 juli 2012
hisse
Door
hisse

Lunchbijeenkomst met op het menu: de nieuwe Drank- en Horecawet.

De Vries Juristen en VinX nodigen u van harte uit voor onze lunchbijeenkomst op donderdag 22 november 2012 van 12.00 tot 14.00 uur op ons kantoor in Woerden. Onder het genot van een hapje en een drankje praten we u bij over de gevolgen van de nieuwe Drank- en Horecawet voor uw gemeentelijke organisatie.

Susan Schreurs van De Vries Juristen zet de juridische aspecten voor u uiteen en zal onder andere ingaan op de overdracht van bevoegdheden van het college naar de burgemeester, de vereenvoudiging van het vergunningenproces, de nieuwe wijzigings- en intrekkingsgronden, de uitbreiding van de verordende bevoegdheden van de raad en de gevolgen van de wetswijziging voor de regels voor paracommerciƫle instellingen.

Han Kuiper van VinX neemt het onderdeel (digitaal) toezicht en handhaving voor zijn rekening. U krijgt een indruk hoe het toezicht uitgeoefend kan worden en geĆÆntegreerd kan worden in bijvoorbeeld milieu en brandveiligheidscontroles.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het uitwisselen van praktijkervaringen.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is bij een gemeente en zich bezighoudt met de Drank- en Horecawet. Te denken valt aan beleidsmedewerkers, vergunningsverleners en toezichthouders.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Inschrijven kan door het sturen van een e-mail met uw gegevens (naam, organisatie, functie, e-mail en telefoonnummer) naar info@devriesjuristen.nl.
Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Susan Schreurs via 0348-712455 of s.schreurs@devriesjuristen.nl.

RUBRIEK: Nieuws
TREFWOORDEN:

Reageer